Ofertele Noastre

Descoperă-le

Weekend la ski

Vrei să ajungi la munte, dar ai un program mult prea încărcat? Hai la noi într-un weekend. Îți oferim 2 nopți de cazare, mic dejun și cină incluse, transfer gratuit către Arena Platoș să te bucuri de ski și acces la activitățile noastre indoor. Tu îți organizezi programul după bunul plac, iar noi ne ocupăm să nu-ți lipsească nimic.

Mountain escape

Acest pachet este dedicat celor care doresc să ne viziteze pe timp de iarnă și să se bucure de ski sau alte activități outdoor. Oferim transfer gratuit către Arena Platoș plus acces la întregul program de activități. Ai 5 nopți de cazare, mic dejun și cină incluse și relaxare cât cuprinde.

SKI & SPA

Pentru cei dornici de relaxare, am pregătit un pachet extins ce include 4 nopți de cazare, demipensiune, acces nelimitat la activitățile hotelului și la centrul nostru de SPA plus o ședință de masaj/persoană. Fie că preferi activitățile de pe pârtie sau doar vrei să-ți reîncarci bateriile într-un decor intim, așteptăm să ne vizitezi și să lași grijile pe seama noastră.

Easter Celebration

Pentru Paște, avem pregătit un weekend cu multă liniște și tradiție, ca să petreci timpul de calitate de care ai nevoie alături de cei dragi. Te așteaptă 3 zile cu preparate specifice de Paște, open bar și muzică românească cântată live în restaurantul din resort, în fiecare seară. Bineînțeles, credincioșii vor putea participa la slujbă la o biserică din Păltiniș.

Doriți să fiți primii care află veștile de la Castelnor?

Lăsați-ne adresa de e-mail!